Elixir Niactil Advanced Pro

Nytt multiprodukt som eksfolierer og reduserer rødhet

  • Passer alle hudtilstander
  • Mot fine linjer og ujevn pigmentering
  • Mot urenheter
  • Tilfører fuktighet

Beskrivelse

Marianne og Kristine forteller om Niactil Advansed

https://www.youtube.com/watch?v=uYP1Bpdn3Cw&t=6s

Niactil Advanced Pro er en videreutvikling av produktet Niactil 4%, men med flere andre aktive virkestoffer. Krem-gelen inneholder syren (PHA) som gir en lett peeling, fremmer en bedre fuktighet og gir en mer finporet og glattere hudtone.

Produktet er aktivt, men snill på huden og reduserer rødhet, tørr hud, fine linjer og ujevn hudtone. Demper inflammasjoner som reduserer utbrudd av Rosacea, psoriasis og melasma. Den fungerer som en antioksidant og vil derfor ikke gjøre huden så sol-sensitiv som andre syrer.

Virkestoff
Gluconolaktone er en Polyhydroxy syre (PHA) 10% som styrker hudbarrieren ved å tiltrekke seg mer fukt og fremmer bedre fuktighet. Den stimulerer også collagen og elastin produksjon og fremmer en hudfornyelse. Studier viser etter 6 uker daglig bruk glattere og jevnere hudtone.

Niacinamide 4% Jevner ut pigment ved å redusere produksjon av fargestoff til keratinocytter og demper inflammasjoner. Den virker talgregulerende og binder fukt.

Salisylsyre 0,5% demper inflammasjoner og regulerer talg. Er trykt å bruke for alle i lav konsentrasjon.

Bruk
Kan brukes morgen og kveld som serum eller som krem. Er fin i kombinasjon med flere Elixir produkter. De som har tørrere hudtilstand bør bruke produktet som serum med en dagkrem over med spf og med en fuktighet over på kvelden.

Hva gjør dette produktet unikt?
Den inneholder virkestoffet PHA som er veldig skånsom og lite irriterende på huden. Den fungerer som en antioksidant og peeling på samme tid og vil derfor ikke gjøre huden så sol-sensitiv som andre syrer. PHA syren styrker hudbarrieren ved å tiltrekke seg mer fukt og fremmer bedre fuktighet. Den stimulerer også collagen produksjon og studier viser etter 6 uker daglig bruk glattere hud med finere linjer. Jevner ut pigment ved å redusere produksjon av fargestoff til keratinocytter og ved å fjerne døde hudceller. Demper inflammasjoner som reduserer utbrudd av Rosacea, phoriasis og melasma. Beskytter mot DNA skader og nøytraliserer frie radikaler. Motvirker at metaller oksiderer som reduserer betennelser og misfarging i huden.

Oppsummert:
– Reduserer fine linjer og rynker.
– Reduserer opphopninger av pigment.
– Fremmer cellefornyelse og fjerner døde hudceller Reduserer store porer og grov hud.
– Fremmer bedre fuktighet og styrker hudbarrierern Reduserer rødheter og betennelser.
– Beskytter mot UV skader.

10 GODE GRUNNER TIL Å BRUKE NIACTIL ADVANCED PRO:

1. En forbedret barrierefunksjon Forsterker hudoverflaten som er gunstig for de med sensitiv hud og ikke tolererer glykolsyre og andre sterkere produkter.

2. Forbedre pigmentflekker Senker hyperpigmentering med 10-30% etter 12 uker, avhengig av hudtype. Forbedrer pigmentforandringer og hudtone med ca 30%

3. Gir glattere hud Glattere og mykere hud, forbedret seg med 30-60% etter 12 uker.

4. Behandler akne 10-14% PHA er like effektiv som 5% Benzoylperoksid, men med mindre bivirkninger. Kan brukes samtidig med Tretinoin og andre Retinol/retinal produkter. Vil ikke gi samme fare for å irritere inflammatorisk akne som glykolsyre kan gjøre.

5. Arbeider med rynker Forbedrer rynker og fine linjer etter 12 uker.

6. Øker hudtykkelsen Fremmer dannelse av lipider og kollagen som styrker hudens barriere funksjon.

7. Fet hud Reduserer fettutskillelse fra talgkjertler.

8. Forbedret hudelastisitet Forbedret hudelastisitet med 10,2% etter 12 uker.

9. Antioksidanter Hemmer oksidasjon og kan hemme oksidasjonsfremmende metaller. Den reduserer også frie radikaler.

10. UV- stråler Fremmer ikke sensitivitet til UV-stråler i motsetning til glykolsyre