Gehwol Fusskraft Soft Feet Bath, 200 ml

Kategorier: ,

Beskrivelse

Gehwol Fusskraft Soft Feet Bath er et nydelig og velduftende fotbad som mykgjør og styrker tørr og sensitiv hud.

Skjem bort føttene dine med Gehwol Fusskraft Soft Feet Bath. Fotbadessensen inneholder unike ingredienser som forvandler fotbadet til en effektivt rensende og pleiende melk. Her virker mandelolje inn for å lindre, mykgjøre og beskytte huden mens forførende vanilje, vitamin E og avokadoolje virker styrkende, fuktighetsgivende og revitaliserende. Et harmoniserende og dypt nærende fotbad som etterlater huden frisk og herlig myk. Senk føttene i badet, slapp av og nyt.

Gehwol Fusskraft Soft Feet Bath kan med fordel også brukes som badeolje eller dusjolje. Etter bare ett bad føles huden fantastisk myk.

Passer til alle hudtyper, spesielt velegnet til tørr hud og sensitiv hud. Dermatologisk testet. Egnet for diabetikere. Mildt parfymert.

Gehwol er et tysk kvalitetsmerke innen fotpleie med over 140 års erfaring med forskning og utvikling av fotkrem og andre fotpreparater. Serien dekker hele spektret av fotpleieprodukter og er i dag blitt nærmest et synonym til fotpleie. Flere av Gehwols produkter er testet og egnet for diabetikere.