NOON AESTHETICS MULTIVIT SUN PROTECTOR SPF 30

 • Bredspektret solkrem for ansiktet.

VIKTIG! NOON Aesthetics kan kun selges til kunder som har gjennomgått gratis konsultasjon, klikk her for å lese mer.

Beskrivelse

DETALJER

Denne solkremen inneholder den nyeste teknologi innen solbeskyttesle med innkapslet UV filter og vitaminene B, C og E. Beskytter og forebygger aldringstegn forårsaket av solens skadelige stråler. For alle hudtyper. 50 g.

BRUK

Påføres hver dag etter serum og eventuelt krem

INGREDIENSER

 • Innkapslede UV-perler – «solbriller» i huden, og gir beskyttelse mot huden mens du forhindrer at UV-absorberer kommer i direkte kontakt med hudoverflaten. Innkapslede UV-perler frigjøres ikke ved høye temperaturer.
  *
 • Titanium dioxides (Nano) -avanserte ingredienser for solkrem. Mot UVA, UVB, synlig lys og infrarøde stråler, kan selv den mest krevende huden gi omfattende solbeskyttelse og den vakreste glansen. Nano-titandioksid kan gi en høy grad av beskyttelse mot foto-aldring, samtidig som dannelsen av rynker og lette uregelmessig pigmentering minimeres.
  *
 • Ectoin syklisk aminosyre – en allsidig ingrediens som reduserer dannelsen av solbrente celler og skaden forårsaket av UVA-stråling. Det kan også fungere som et «fuktighetsmiddel» for å redusere tapet av fuktighet fra tørr eller atopisk hud.
  *
 • Vitaminer C-vitamin, E- antioksidanter.
  *
 • Niacinamid- hvithvitassistent, kan hemme overføringen av melanosomer fra melanocytter til keratinocytter. Som en komponent i forskjellige biologiske systemer, spesielt vitamin B3-syntese.

OM MERKEVAREN

NOON Aesthetics redefinerer vår oppfattelse omkring effektivitet og sikkerhet på grunn av produktenes unike formulering og teknologi. Denne profesjonelle produktserien leverer imponerende resultater på en rekke hudutfordringer som for tidlig aldringstegn, hyperpigmentering, solskader, tap av elastisitet og urenheter, uten de uønskede bivirkninger. Vi er på kort tid blitt utrolig imponert over denne serien og resultatene vi ser. Her har vi allerede fått mange favoritter som lacto-10 og askepott masken triolift for å nevne noen.