Trondheim

Velkommen til CABINA Injeksjonsklinikk Byhaven

Våre kosmetiske sykepleiere har solid erfaring og kunnskap, og kurses jevnlig på det nyeste innen injeksjoner og medisinsk hudpleie.

Våre behandlinger

Muskeldempende Behandlinger

Muskeldempende Behandlinger

Få profesjonelle ansiktsbehandlinger, inkludert ZO Skin Health behandlinger som Signature behandling, Dyprens med peel, og Express behandling. Vi tilbyr også Dermapen behandlinger med peel og maske, samt Noon Kjemisk peel og Dyprens med peel.

Dermapen 4

Dermapen 4

Få profesjonelle INNOAESTHETICS behandlinger, inkludert MCA35 modifisert TCA peel og Mandelage peel.

Restylane

Restylane

Vi tilbyr elektrolyse for permanent hårfjerning, fjerning av stilkvorter, behandling for sprengte blodkar og voksing for ulike områder.

Sunekos

Sunekos

Vi tilbyr profesjonelle Dermapen-behandlinger, inkludert Dermapen med peel, maske og ampulle, Dermapen med peel og maske, samt en Dermapen GLOW-behandling. Vi tilbyr selvfølgelig også ettersjekk for å sikre at du oppnår ønskede resultater etter behandlingen.

Revok50 - Nyhet!

Revok50 - Nyhet!

For vipper og bryn få du tjenester som forming av bryn (voks/napping), farving av bryn inkludert napping/voks, farving av vipper, samt en kombinasjon av bryn- og vippefarging med forming av bryn. Vi tilbyr også vippebøy og brynslaminering i forskjellige varianter, inkludert med eller uten farge og forming.

Kjemisk Peel

Kjemisk Peel

Vi tilbyr et bredt utvalg av fotpleie, inkludert luksuspedikyr med skrubb og massasje, samt ulike alternativer for håndpleie som manikyr og Shellac. Vi tilbyr også massasje for kroppen og punktbehandling for vorter.

Hyalase

Hyalase

Hos oss tilbyr vi profesjonell tjeneste for hull i ørene. Vi sørger for en trygg og hygienisk prosess for å gi deg de øreringene du ønsker.

Make-up

Make-up

Kom innom så hjelper vi deg med make-up som fremhever din skjønnhet. Perfekt for spesielle anledninger som bryllup og andre store begivenheter.

Bestill behandling hos oss

Spørsmål om din behandling? Ta kontakt eller kom innom vår klinikk – se type behandlinger og prisliste.

Gavekort

Til den som har alt?

Gi bort behandling i gave!

PRODUKTER

Medisinsk hudpleie

Kjøp hudpleieprodukter hos en av våre klinikker.

CABINA injeksjonsklinikk Byhaven

Besøk oss

Kl. 09:00 – 20:00
(10.00 – 18.00)
Olav Tryggvasons gt. 28, 7011 Trondheim

Kontakt oss

Tlf: 73 80 76 13
E-post: injeksjon@cabina.no