BEHANDLINGER

Konsultasjon sykepleier

Konsultasjon sykepleier
kr0.00

Konsultasjon lege

Konsultasjon lege
kr500.00

Restylane

Restylane 1 ml: 3800,-

Restylane 2 ml: 7000,-

Restylane 3 ml: 10 800,-

Restylane 0,5 ml: 2600,-

Restylane Skinbooster 1 behandling: 3800,-

Restylane Skinbooster 2 behandlinger: 4600,-

Restylane Skinbooster 3 behandlinger: 6500,-

Muskeldempende behandling

Muskeldempende behandling 1 område: 2400,-

Muskeldempende behandling 2 områder: 4300,-

Muskeldempende behandling 3 områder: 5400,-

Svettebehandling i armhuler: 6000,-

Kjevebehandling anspenthet og tanngnissing: 3800,-

Spenningshodepine: 2600,-

Gummysmile: 1800,-

Bunnylines: 1000,-

Hake: 1000,-

Diverse behandlinger

Hylase: 1500,-

Sunekos200 1 behandling: 2500,-

Sunekos200 3 behandlinger: 6000,-

Dermapen 4: 2500,-

Dermapen 4 5 behandlinger(1 gratis): 10 000,-

Vi har sertifiserte medisinske team som utfører rynkereduserende behandlinger med injeksjoner, restylanebehandlinger, samt behandling mot overdreven svetting.

Vi har et genuint engasjement for faget, og brenner for å jobbe med menneskers velvære. Velkommen som kunde hos CABINA.Vi håper du blir fornøyd med det vi kan tilby deg!

Hudforbedring uten kirurgi?

Vår ansvarlige sykepleier har mange års erfaring med rynkereduserende behandlinger. Hun er spesialist i bruk av Restylane og rynkebehandling med injeksjoner.

Kontakt oss for gratis, personlig veiledning og konsultasjon av sykepleier.

RYNKEBEHANDLING MED INJEKSJONER

Rynkebehandling med injeksjoner har blitt brukt i medisinske/kosmetiske behandlinger i lang tid.
Injeksjonene hindrer musklene i å trekke seg sammen slik at huden strekker seg og gir et glatt lag uten rynker. Virkningen holder i ca 3-5 måneder og avtar gradvis. Hvis du ønsker å vedlikeholde effekten anbefaler vi at du gjentar behandlingen 2-3 ganger i året. 

Injeksjonene injiseres med en liten engangssprøyte i de små ansiktsmusklene. Behandlingen er enkel, den tar ca 15 minutter og du kan fint dra tilbake til dine daglige gjøremål rett etterpå.

Injeksjonene kombineres ofte også med Restylane. I tillegg anbefaler vi vår medisinske hudkremserie ZO Skin Health av Dr. Zein Obagi som har helhetlige og langvarige hudpleieløsninger for alle hudtyper. Kontakt oss for gratis, personlig veiledning og konsultasjon av sykepleier.


OFTE STILTE SPØRSMÅL 

Er behandling med injeksjoner trygt?

Ja, både injeksjoner med Restylane (filler) og rynkereduserende injeksjoner er grundig dokumentert som trygt. Det kan oppstå bivirkninger, men dette er sjeldent. Ved injeksjoner er det svært viktig at du velger en autorisert behandler som har medisinsk kompetanse. Alle våre behandlere er sertifiserte og har solid medisinsk kompetanse. Les mer om rynkebehandling.

Kan alle behandles?

Nei, gravide og ammende skal ikke behandles med injeksjoner.

Er det bivirkninger etter behandling?

Bivirkninger er svært uvanlig. Det mest vanlige er lett ømhet eller et lite blåmerke. I meget sjeldne tilfeller kan det forekomme svekket muskel i øvre øyelokk i 1-2 uker. Noen kan plages med en forbigående hodepine. Det er så langt ikke rapportert noen varige bivirkninger ved bruk av injeksjoner.

Er det noe jeg bør tenke på før behandlingen?

Injeksjonsbehandling i ansiktet krever kompetanse. Vi ønsker å ivareta behovene dine på best mulig måte. Dette inkluderer en samtale om hva som er realistisk å oppnå, og hva som er estetisk riktig.  Det er faktisk viktig å sette grenser for hva som skal behandles. Vi i CABINA er opptatt av faglig kvalitet og sørger for at kundene forstår hva de kan forvente. Fornøyde kunder er viktig for oss!

Er det bivirkninger etter behandling?

En behandling med Restylane gir sjelden bivirkninger, men injeksjonsrelaterte reaksjoner kan oppstå ved en hver form for injeksjon. Disse går som regel over av seg selv etter noen dager (i huden) eller en uke (leppene). Reaksjonene kan omfatte rødme, hevelse, smerte, kløe, blåmerker og ømhet ved injeksjonsstedet. Ved alle hudinjeksjoner er det liten risiko for infeksjon.

Kan alle behandles?

Vi behandler ikke gravide eller ammende eller hvis du har en aktiv hudsykdom i området. Har du en bindevevssykdom anbefaler vi heller ikke behandling med Restylane. Hvis du tidligere har benyttet permanente fillere skal du heller ikke behandles med Restylane.

Er det noe jeg bør vite før behandlingen?

På behandlingsdagen må du være helt frisk. Det vil si at du kan ikke ha influensasymptomer eller feber. For din egen sikkerhet må du også ta ut eventuelle piercinger i tungen ca. 1 uke før behandlingen.

 

INJEKSJONER MOT SVETTE

Det er ubehagelig å plages av svette. Det kan være både et sosialt og praktisk problem. Hvis du lider av hyperhidrose kan vi behandle dette med injeksjoner med svært gode resultater.

Kontakt oss for gratis, personlig veiledning og konsultasjon.

RESTYLANE

Restylane er veldig lik din egen huds hyaluronsyre. Produktene er laget for å virke i hudens ulike lag, og erstatter eller gjenskaper volum i ansiktet, samt forbedrer hudens kvalitet og glød.

Når vi eldes mister huden fett, kollagen, elastin og hyaluronsyre, som gjør at ansiktet mister volum og støtte. Ansiktets benstruktur og muskler mister også volum. Over tid leder dette til at vi begynner å se linjer, rynker og søkk, samt tap av volum, noe som er synlige tegn på aldring.

For å skape et naturlig resultat med høy presisjon vil vår autoriserte behandler skreddersy behandlingen til deg ved å velge fra en serie med ulike produkter fra Restylane.

Vi behandler rynker, hudforbedring, fremheving av leppekant og gir fyldigere lepper.

Åpningstider

Mandag – Fredag
09:00 – 20:00

Lørdag
Etter avtale

TIMEBESTILLING 73 80 76 13 kJØP GAVEKORT

Om oss

Våre kosmetiske sykepleiere har solid erfaring og kunnskap, og kurses jevnlig på det nyeste innen injeksjoner og medisinsk hudpleie.

Vi har et genuint engasjement for faget, og brenner for å jobbe med menneskers velvære. Velkommen som kunde hos CABINA.  Vi håper du blir fornøyd med det vi kan tilby deg!