Elixir Hydractil Normalizer

  • Passer de fleste hudtilstander
  • Tilfører fuktighet
  • Mot rødhet i huden
  • Beskyttende og reparerende
Kategori:

Beskrivelse

Her forklarer Marianne og Kristine om Hydractil Normalizer

https://www.youtube.com/watch?v=VTZFEgbORR8

Virkemåte
Hydractil Normalizer virker beroligende og beskyttende og inneholder flere komplimenterende antioksidanter med synergieffekt. Virkestoffene resveratrol og troxerutin (bioflavonoid) virker karstabiliserende og motvirker sprengt blodkar og rødheter. Koffein og grønn te beskytter mot dannelse av frie radikaler, reduserer inflammasjoner og beskytter mot UV og HEV-stråler.

Videre inneholder den en pentapeptide som opprettholder collagenproduksjonen og virker beroligende. De 4 potente antioksidantene bedrer hudens kvalitet og immunforsvar

Anbefalt bruk
Brukes alene for de med kombinasjons hud og som et serum for de med tørrere hudtilstand. Kan brukes morgen og kveld og etter behov ved hudirritasjoner. Den er super i kombinasjon med andre aktive behandlinger og for å restituere huden etter kjemiske peelinger, dermapenn og laser behandlinger. Vi anbefaler alltid å bruke en dag krem med faktor over for å opprettholde en frisk hud og motvirke nye skader.

1% Resveratrol – anti-inflammatorisk, fremmer bedre kollagen, forebygger hudkreft og styrker immunforsvaret og blodkar.

1% Koffein – reduserer UV- skader, virker betennelse dempende og gjenoppretter bedre fuk.

1% Grønn te ekstrakt – reduserer UV-skade, anti-inflammatorisk, anti-bakteriell, fuktighetsgivende og reduserer pore størrelsen.

1% Troxerutin (pentapeptide,Palmitoyl Tripeptide-5) som er ett karstabiliserende bioflavonoid (ett derivat av rutin) Utvinnes av tobakksplanten. Betennelsesdempnede, antibakteriell, reduserer ujevn hudtone og beskytter mot nedbryting av kollagen.

Synergien av virkestoffene beskytter også mot stråle skader fra UV og HEV (blått led lys, mobiltelefoner, nettbrett, datamaskiner og TV-skjermer) Anbefalt bruk: 1-2 ganger daglig på rengjort hud.

For optimalt resultat kombiner med Niactil 4%, Niactil Advanced Pro, Acticlear eller Ultradefense SPF.