Gehwol Balm, Tørr hud, 75 ml

Kategorier: ,

Beskrivelse

Gehwol Balm for tørr hud er en fuktighetsgivende og kjølende fotkrem som pleier og deodoriserer tørre føtter og beskytter dem mot fotsopp.

Gi føttene dine forfriskende og fuktighetsgivende hudpleie med Gehwol Balm. Fotkremen inneholder kjølende mentol og naturlige eteriske oljer av rosmarin og lavendel som virker forfriskende og revitaliserende på slitne og vonde føtter. Tretthetstegn og sviende føtter lindres raskt. Pålitelige antimikrobielle stoffer forhindrer vond lukt fra fotsvette, beskytter mot fotsopp og holder føttene friske og sunne. Fotkremen er rik på hudvennlige fettstoffer som lanolin og avokadoolje som myker opp ru og sprukken hud og gjør den glatt, smidig og motstandsdyktig. Beriket med aloe vera som binder fuktigheten i huden. Resultatet er friskere, glattere og mer velpleide føtter.

Velegnet for tørr hud. Dermatologisk testet. Egnet for diabetikere. Med parfyme.

Gehwol er et tysk kvalitetsmerke innen fotpleie med over 140 års erfaring med forskning og utvikling av fotkrem og andre fotpreparater. Serien dekker hele spektret av fotpleieprodukter og er i dag blitt nærmest et synonym til fotpleie. Flere av Gehwols produkter er testet og egnet for diabetikere.