Gehwol Fusskraft Leg Vitality, 125 ml

Kategorier: ,

Beskrivelse

Gehwol Fusskraft Leg Vitality er en revitaliserende og lindrende fotkrem til slitne føtter og ben.

Gi nytt liv til føttene dine med Gehwol Fusskraft Leg Vitality – tidligere best i test i Norsk Ukeblad. Dette er en fuktighetskrem til både føtter og ben. Fuktighetskremen er laget på naturlige ingredienser som virker lindrende, kjølende og forfriskende på sliten og tørr hud. Her virker vitaminrik avokadoolje, ekstrakter av sjøalger, hamamelisekstrakt og vitamin E inn for å revitalisere, stramme opp og mykgjøre huden. Beriket med bisabolol og allantoin som lindrer stresset hud og styrker hudens fornyelseskraft. Hudens fuktighetsbevarende egenskaper normaliseres, og problemsoner med tørr, flassende hud reduseres. Resultatet er mykgjørende og forfriskende hudpleie som gir ny kraft til slitne og tunge føtter og ben.

Gehwol Fusskraft Leg Vitality er drøy i bruk og har en glatt, ikke-fet konsistens som trekker raskt inn i huden. En lett massasje med fuktighetskremen vil gjøre at huden tar opp de nærende ingrediensene raskere for en umiddelbart lindrende effekt.

Passer til alle hudtyper. Dermatologisk testet. Egnet for diabetikere. Mildt parfymert.

Gehwol er et tysk kvalitetsmerke innen fotpleie med over 140 års erfaring med forskning og utvikling av fotkrem og andre fotpreparater. Serien dekker hele spektret av fotpleieprodukter og er i dag blitt nærmest et synonym til fotpleie. Flere av Gehwols produkter er testet og egnet for diabetikere.