KAMPANJE | NOON AESTHETICS ACNO SOLUTION + ACNO COMPLEX

  • Behandle problemhud med disse effektive produktene fra Noon Aesthetics.
  • Inneholder AcNo Solution(30g) og AcNo Complex(3x5ml).
  • Bruk AcNo Complex ampullene under AcNo Solution for best resultat.
  • Den perfekte duoen mot aknehud eller rosacea.

VIKTIG! NOON Aesthetics kan kun selges til kunder som har gjennomgått gratis konsultasjon, klikk her for å lese mer.

Beskrivelse

DETALJER

Behandle problemhud som akne eller rosacea med denne effektive duoen fra Noon Aesthetics. Bruk Acno Complex ampullene under Acno Solution for best effekt.

Noon Aesthetics AcNo Solution er en konsentrert og effektiv behandling av irritert problemhud. Inneholder en konsentrert og effektiv blanding av antibakterielle ingredienser som brukes til å behandle problematisk og irritert hud. Den bidrar til å reduserer talgproduksjon og rødhet, regulerer overdreven talgproduksjon, senker sensitivitet og irritasjon, samtidig som den forbedrer hudens fuktighetsnivå. Anbefales med fordel til de med dype og inflammerte kviser. 30 g.

Noon Aesthetics AcNo Complex er et effektiv og konsentrert serum med antibakterielle ingredienser for behandling av irritert og uren hud. Den reduserer overdreven talgproduksjon og urenheter, samtidig som den fukter og beroliger huden. 3×5 ml.

BRUK

Bruk Acno Complex under Acno Solution

AcNo Complex: Ta av den beskyttende spissen ved å knekke den til hver side. Trykk på undersiden av ampullen for å få ut produktet. Smør på ansiktet og halsen opptil to ganger per dag, eller som anbefalt.

AcNo Solution: Påfør et tynt lag opptil to ganger om dagen, eller som anbefalt.

INGREDIENSER

AcNo Solution: Naturlig Salisylsyre, 4% Niaciamide, Perfluorkarbon emulsjon, Oligopeptide-10 & Avena Sativa ekstrakt.

AcNo Complex: 6% niacinamid, Dipotassium Glycyrrhizate Dipotassium Glycyrrhizate, Oligopeptid-10 Oligopeptide-10, Botanical Extract’s Complex Botanical Extract’s Complex (riskliekstrakt, Boswellia dentata-ekstrakt), Sodium PCA.

OM MERKEVAREN

NOON Aesthetics redefinerer vår oppfattelse omkring effektivitet og sikkerhet på grunn av produktenes unike formulering og teknologi. Denne profesjonelle produktserien leverer imponerende resultater på en rekke hudutfordringer som for tidlig aldringstegn, hyperpigmentering, solskader, tap av elastisitet og urenheter, uten de uønskede bivirkninger. Vi er på kort tid blitt utrolig imponert over denne serien og resultatene vi ser. Her har vi allerede fått mange favoritter som lacto-10 og askepott masken triolift for å nevne noen.