NOON AESTHETICS IGLOO MOIST 24/7

  • Lett ansiktskrem for alle hudtyper.
  • Kjølende og fuktighetsgivende.

VIKTIG! NOON Aesthetics kan kun selges til kunder som har gjennomgått gratis konsultasjon, klikk her for å lese mer.

Beskrivelse

DETALJER

Igloo Moist 24/7 fra Noon Aesthetics er en svært fuktighetsgivende og kjølende ansiktskrem. Virker beroligende samtidig som den forbedrer hudens elastisitet og fasthet. Ansiktskremen er basert på en avansert teknologi som kjøler ned huden, virker anti-inflammatorisk og motarbeider synligheten av aldringstegn. Lett konsistens. Passer for alle hudtyper og aldersgrupper. Perfekt 24/7 krem dersom du sliter med acne, sensitiv eller irritert hud.

Tips: Perfekt til bruk etter estetiske behandlinger som gjør huden varm og rød, eller etter en lang dag i solen.

BRUK

Igloo Moist 24/7 brukes morgen og/eller kveld. Kremen påføres som siste steg i hudpleierutinen på kveld og som nest siste steg før solkrem på dag.

OM MERKEVAREN

NOON Aesthetics redefinerer vår oppfattelse omkring effektivitet og sikkerhet på grunn av produktenes unike formulering og teknologi. Denne profesjonelle produktserien leverer imponerende resultater på en rekke hudutfordringer som for tidlig aldringstegn, hyperpigmentering, solskader, tap av elastisitet og urenheter, uten de uønskede bivirkninger. Vi er på kort tid blitt utrolig imponert over denne serien og resultatene vi ser. Her har vi allerede fått mange favoritter som lacto-10 og askepott masken triolift for å nevne noen.