NOON AESTHETICS VIT C SERUM 11S

  • Serum med høy konsentrasjon av C-Vitamin.
  • Virker lysnende og utjevnende på hudtonen.
  • Styrker hudens kollagenproduksjon.

VIKTIG! NOON Aesthetics kan kun selges til kunder som har gjennomgått gratis konsultasjon, klikk her for å lese mer.

Beskrivelse

DETALJER

Vit C Serum 11 S er et effektivt og lysnende antioksidantserum. Serumet inneholder en høy konsentrasjon av stabile Vitamin C derivater som både lysner huden, nøytraliserer frie radikaler, beskytter huden mot daglig ytre påvirkning, og styrker hudens produksjon av kollagenfibre. Har en lett, flytende konsistens som raskt absorberes i huden.

Nøkkelingredienser:

  • Ascorbyl Tetraisopalmitate (6%) – et oljeoppløselig C-Vitamin derivat. Det brukes til å beskytte og gjenopprette hudskader forårsaket av sol. Fremmer kollagensyntesen, og hemmer oksidasjon og for tidlig aldring av huden. Ascorbyl Tetraisopalmitate beskytter cellene mot DNA mot skader forårsaket av UV-stråling. Den er stabil ved høye temperaturer og har god penetrasjonsevne.
  • Ascorbyl Glucoside (5%) – et naturlig vannløselig C-Vitamin derivat stabilisert med glukose. Ascorbyl Glucoside forhindrer dannelsen av pigmentflekker, ved å hemme melaninsyntesen. Det har også evnen til å endre fargen på melanin som allerede er dannet for å redusere mørke flekker. En aktiv ingrediens som ikke bare lysner og jevner ut hudtonen, men som også reverserer aldringstegn.
  • Plankton Extract (mikroalger) – en motstandsdyktig mikroorganisme som beskytter huden mot stråling og ekstreme temperaturer.

BRUK

Påfør ca. 2 pump på rengjort hud hver morgen og kveld. Følg på med fuktighetskrem på toppen. Kombineres med solkrem på dagtid for optimal solbeskyttelse.

OM MERKEVAREN

NOON Aesthetics redefinerer vår oppfattelse omkring effektivitet og sikkerhet på grunn av produktenes unike formulering og teknologi. Denne profesjonelle produktserien leverer imponerende resultater på en rekke hudutfordringer som for tidlig aldringstegn, hyperpigmentering, solskader, tap av elastisitet og urenheter, uten de uønskede bivirkninger. Vi er på kort tid blitt utrolig imponert over denne serien og resultatene vi ser. Her har vi allerede fått mange favoritter som lacto-10 og askepott masken triolift for å nevne noen.