NOON AESTHETICS INTENSIVE HYDROGEL

  • En potent balanserende krem.
  • Behandler overflødig talg, urenheter og sorte prikker.
  • Lett konsistens.
  • Inneholder salisyl-og melkesyre.
  • Passer for en fet / kombinert hudtype med urenheter.

VIKTIG! NOON Aesthetics kan kun selges til kunder som har gjennomgått gratis konsultasjon, klikk her for å lese mer.

Beskrivelse

DETALJER

Intensive Hydrogel er en intensiv behandling for fet og/eller tilstoppet hud. Inneholder en høy konsentrasjon av både AHA-syre (melkesyre) og BHA-syre (salisylsyre). Disse ingrediensene i kombinasjon fremmer cellefornyelse, fjerner døde hudceller og talg fra hudoverflaten, samt tilfører fuktighet. Huden fornyes, blir mindre blank, tilstoppede porer reduseres, og hudens overflate blir glattere og mykere. Gir en aktiv behandling av overflødig talg, ujevn hudtekstur og urenheter uten å skape irritasjoner. pH-verdi 3,5.

Nøkkelingredienser:

  • 10% Melkesyre
  • 2% Salisylsyre

BRUK

Anvendes hver morgen og/eller kveld i et tynt lag på nyrenset hud. Opplever du tørrhet, kan du bruke fuktighetsgivende krem på toppen. Husk å bruke solfaktor på dagtid ved bruk av dette produktet.

Grunnet innholdet av salisylsyre, anbefales ikke poduktet til gravide og ammende.

OM MERKEVAREN

NOON Aesthetics redefinerer vår oppfattelse omkring effektivitet og sikkerhet på grunn av produktenes unike formulering og teknologi. Denne profesjonelle produktserien leverer imponerende resultater på en rekke hudutfordringer som for tidlig aldringstegn, hyperpigmentering, solskader, tap av elastisitet og urenheter, uten de uønskede bivirkninger. Vi er på kort tid blitt utrolig imponert over denne serien og resultatene vi ser. Her har vi allerede fått mange favoritter som lacto-10 og askepott masken triolift for å nevne noen.